Dermalogica behandelingen

Dermalogica huidverbeterende behandelingen

Dermalogica Pro 30
30 minuten

Dermalogica Pro 60
Focus op het zuiveren en hydrateren van de huid
60 minuten

Age smart professional treatment
Gericht op het vertragen van huidveroudering
90 minuten

Active Resurface 35 Exfoliation
Voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes, zonschade, Hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen en droogte. Klinkt dit bekend?

Huidveroudering begint al rond het 25ste à 30ste levensjaar. Vanaf deze leeftijd neemt de aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels af en verliest de huid haar stevigheid. De eerste tekenen van huidveroudering dienen zich aan. Exfoliatie wordt door professionals erkend als één van de meest effectieve behandeling om het regeneratie proces van de huid te versnellen.

Active Resurface 35 is een exfoliatie behandeling die het celvernieuwingsproces stimuleert door gebruik te maken van de samenwerking van de meest geavanceerde cosmeceutische* ingrediënten. Huidveroudering, pigmentatieproblemen en oneffenheden worden hierdoor aangepakt. De toepassing van meerdere exfoliaties in één behandeling zorgt voor een intense werking maar minimaliseert de kans op roodheid, iritaties en huidschilfering naderhand.

Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 behandeling is de Exfoliant Accelerator 35. Dit AHA-BHA concentraat bevat zeer effectieve huidverzachtende ingrediënten zoals melkzuur, en salicylzuur die samen met enzymen en peptides afschilfering stimuleren en resulteren in een zeer gladde huid.

De behandeling is volledig aan te passen aan de individuele huidbehoeften door gebruik te maken van Dermalogica’s unieke Face Mapping huidanalyse.

Er is al zichtbaar resultaat na slechts één behandeling. Wil je echter verbluffend resultaat? Dan raden wij een reeks van zes behandelingen in zes weken sterk aan.

Biosurface™ Peel
In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface™ Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Belangrijkste voordelen van deze peeling: · Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes · Vermindert pigmentatie en verheldert de huid · Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne · Stimuleert de collageenproductie

Hoe werkt het?
De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Deze 4 stappen worden gekenmerkt door 4 verschillende, synergetische producten. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreëerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.