Beautytek Light

Beautytek Light 20 minuten succes behandeling. 

De huid, het grootste van alle menselijke organen, wordt onderworpen aan de verschillende natuurlijke en kunstmatige invloeden van buitenaf, zoals zonlicht of roken. Deze invloeden kunnen het natuurlijke huidverouderingsproces sterk versnellen. Het verouderingsproces begint bij een leeftijd van rond de 20 jaar, afhankelijk van de genen en levensstijl. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neemt dan vanaf deze leeftijd geleidelijk af. Dit is slechts 50% in vergelijking met jongeren rond de leeftijd van 40 jaar en slechts 10% met een huid rond de leeftijd van 60. U kunt dit tekort aan hyaluronzuur met de Beautytek Light aanvullen.

De behandeling zelf is volledig pijnloos, non-invasief en zeer comfortabel. Beautytek Light maakt gebruik van de interactie van “puur hyaluron”  (een speciaal voor deze behandeling ontwikkelde, gemicroniseerd hyaluronzuur) in combinatie met de baanbrekende low-level laser technologie. Het “pure hyaluronzuur” wordt toegepast op het huidoppervlak zodat het kan doordringen in de huid (zonder inspuiting!). U steunt dit zachte foton energie proces door de Light en zijn ergonomisch vorm met speciale lens direct op de huid te brengen.

Beautytek Light combineert drie verschillende, empirisch geverifieerd golflengten (635/655/785 nm) om het gebruik van low level laser biostimulatie op een non-invasieve en uiterst zachte manier mogelijk te maken, waardoor een maximaal effect wordt bereikt bij alle huidtypes dankzij de optimale energie/ golflengte verhouding en emitter configuratie, geoptimaliseerd door middel van computer simulaties.

Beautytek Light is gebaseerd op het concept van een holistische benadering: de behandeling is ideaal te combineren met andere behandelingen en toont zeer mooie synergie-effecten.

Snel. Zacht. Mooi.

De behandeling wordt in kuurverband van 8 behandelingen gegeven, hierbij komt u 2x per week gedurende 4 weken. Om het resultaat te behouden wordt de behandeling 1x in de 6 weken herhaald. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

Combineert u de behandeling met microdermabrasie voor een nog effectiever resultaat,dan komt er €30,- bij de behandeling prijs.
Bij een kuur van 8 behandelingen krijgt u de 8ste en de nabehandeling gratis.